El futur del menjar

22,50 

Un assaig ple d’emoció i revelacions sorprenents sobre el nostre futur alimentari
Els models climàtics mostren que la producció mundial de cultius disminuirà de manera alarmant. Els subministraments d’aigua també es troben en perill. S’espera que la població mundial augmenti un 30 per cent cap a la meitat del segle. Com podrem alimentar nou mil milions de persones de manera sostenible en els propers anys?
Amanda Little, professora de la Universitat de Vanderbilt i periodista guanyadora de prestigiosos premis, ha passat quatre anys viatjant pel món per buscar respostes. Des dels camps de pomeres a Wisconsin i els petits conreus de blat de moro de Kenya, fins a les grans piscifactories noruegues o als paisatges alimentaris informatitzats de Xangai. Una experiència d’aprenentatge profunda i transformadora, de vegades impactant, divertida i poderosament esperançadora.
Som davant la fi de la carn animal? Els transgènics poden ser realment bons per al medi ambient i per a nosaltres? Com es pot aconseguir un subministrament d’aliments accessible per a tothom, net i resilient davant el canvi climàtic?

Premi Nautilus Book i Premi Rachel Carson Environment Book

Enllaç a les NOTES DE LA PUBLICACIÓ

Autor

  • Professora de Periodisme d'investigació a la Universitat de Vanderbilt (Nashville, Tennessee). És l'autora de "Dels pous de petroli a les plaques solars: el nostre viatge cap al futur renovable". Premiada periodista mediambiental, Little ha escrit per a The New York Times, Vanity Fair, Wired, Rolling Stone i The Washington Post, entre d’altres mitjans.

    View all posts
Categoria: Etiquetes: , , ISBN: ISBN 9788481280746
Comparteix aquest contingut

Informació addicional

Pes 1 kg
Any

2025

Número

2

Pàgines

450